waarom rm vloeren? Dekvloeren die jouw
bouwproject dragen!

Bij RM Vloeren zijn we graag - letterlijk en figuurlijk - dé basis waarop je kunt bouwen. Met dekvloeren die jouw vloerproject dragen. Dat realiseren we door:

RM Vloeren
Dekvloeren die jouw bouwproject dragen!

Doortastend vakmanschap

We gaan alleen voor het allerbeste eindresultaat. Met representatieve en gespecialiseerde vloerleggers die hun vak verstaan. En eigen topmaterieel en gecertificeerde materialen. Daarnaast adviseren we je graag over hoe we jouw wensen kunnen waarmaken.

Doortastend vakmanschap
Geen klus te klein,
geen bouwproject
te groot!
RM Vloeren
Geen klus te klein, geen bouwproject  te groot!

Brede
inzetbaarheid

Voor RM Vloeren is geen klus te klein en geen bouwproject te groot. We halen net zo veel energie uit het gieten van een particuliere dekvloer als 45.000 m2 oppervlakte in een groot bedrijfsgebouw. Ons aanbod aan dekvloeren is al net zo breed.

Brede inzetbaarheid
RM Vloeren
RM Vloeren

Accurate planning

Een slechte planning heeft invloed op het hele bouwproces. Daarom denken we bij RM Vloeren altijd vooruit en plannen we onze werkzaamheden nauwkeurig in. We spelen daarnaast flexibel in op ontwikkelingen, zodat we te allen tijde de snelheid behouden.

Accurate planning

Heldere communicatie

Bij RM Vloeren weet je altijd waar je aan toe bent. We geven je een helder tijdsbestek van onze werkzaamheden en oplevering. En houden je in het hele proces op de hoogte van de stand van zaken.

Heldere communicatie

Meer weten over onze diensten? Kom in contact met RM Vloeren!

Openingstijden & bereikbaarheid
Maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 16.00 uur

Volg RM Vloeren op social media

RM Vloeren