Welkom bij RM Vloeren BV

Als gespecialiseerd vloerenbedrijf kunnen bedrijven, aannemers en particulieren bij ons terecht voor een nieuwe dekvloer. Onze expertise kunt u met name inzetten voor anhydriet en cementgebonden gietdekvloeren of eventueel een traditioneel aan te brengen cementdekvloer. Daarnaast zijn egalisatievloeren een vakgebied van RM Vloeren BV. Ook hele dunne vloersystemen, in combinatie met door ons aan te brengen vloerverwarming systeem is onze specialiteit

Voor akoestische of thermische isolatie kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u hier een compleet passende oplossing bieden, en bij technische vragen voorzien van de juiste opbouw en adviezen.

Kijk gerust eens verder op de website, voor alle mogelijkheden die wij bieden.

Uitstekende service en hoge kwaliteit - en afspraak is afspraak

RM Vloeren bestaat uit een eigen team van 15 vakmensen met respectievelijk 20 jaar ervaring. Kwaliteit en eerlijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij werken uitsluitend met gespecialiseerde vakmannen en eigen materieel en doen er alles aan om onze klanten tevreden te houden. Hoewel RM Vloeren gevestigd is in Vollenhove, werken wij landelijk betreft Cement en anhydriet gebonden gietdekvloeren. Voor de traditionele handmatig aan te brengen cementdekvloeren beperken wij ons tot het werkgebied noord Nederland ( Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Flevoland en de Noordoostpolder )

Bekijk hier alle bestanden en documenten om te downloaden
Download