Zwevende dekvloeren

Wilt u vloerverwarming laten aanleggen of gewoon een goed geïsoleerde dekvloer laten plaatsen? Hiervoor bent u bij RM Vloeren aan het juiste adres. Wij leveren en brengen akoestische en thermische isolatie aan, zowel in nieuwbouw als renovatieprojecten.

De renovatie van jouw oude vloer

Een zwevende dekvloer bestaat uit een extra verende of harde onderlaag. Hierdoor kunt u warmteverlies ( thermisch) en geluidsoverlast ( akoestisch) tegengaan. Wij plaatsen niet alleen nieuwe zwevende dekvloeren, maar kunnen ook oude vloeren renoveren om geluidsoverlast en/of warmteverlies tegen te gaan. Desgewenst in combinatie met vloerverwarming. RM Vloeren houdt hierbij rekening met alle wensen qua akoestiek en thermische voorschriften die bijvoorbeeld de architect of het bestek voorschrijft.

Akoestische en thermische isolatie

Akoestische isolatie wordt veelal toegepast om ongewenste contactgeluiden tegen te gaan. Op voorhand kunnen wij dan een indicatie maken over de prestatie die geleverd moet worden. Op houten ondervloeren is dit ook mogelijk, hier worden dunne geluidsmembramen toegepast dit in combinatie met dunne dekvloeren al dan niet met vloerverwarming. Thermische isolatie wordt toegepast om bepaalde Rc waardes te halen. Ook hier is vloerverwarming mogelijk met een juiste dekvloer.

Wilt u meer informatie ontvangen over één van de diensten van RM Vloeren of direct een afspraak maken? U kunt ons op werkdagen tussen 08:00 en 16:00 uur telefonisch bereiken op 0527-244428. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen een bericht achter te laten via het online contactformulier.

Bekijk hier alle bestanden en documenten om te downloaden
Download