Aangename vloer en verwarming door RM Vloeren

Met vloerverwarming bent u altijd verzekerd van een prettige temperatuur in huis. Wilt u als bedrijf of als particulier vloerverwarming laten installeren. Wij bieden een compleet pakket waarbij we vloerverwarming leggen voordat we de nieuwe dekvloer plaatsen.

Compleet pakket op maat

RM Vloeren levert volledige vloerverwarmingspakketten passend bij jouw situatie. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over verschillende onderdelen of over de vloerverwarming aanleggen. In de meeste gevallen leggen we vloerverwarming inclusief verdeler aan in combinatie met een gietdekvloer. Deze vloer zorgt  namelijk voor een betere warmtegeleiding. Ook minimale inbouw in combinatie met vloerverwarming is mogelijk, dit kan ook op houten ondervloeren. Hiervoor passen wij meestal minitec van Nathan Uponor toe in combinatie met de juiste toe te passen mortel, die geschikt is voor alle eindafwerkingen.

Mogelijke combinaties

In principe zijn alle vloeren die wij leggen geschikt voor vloerverwarming. Of u kiest voor een cementgebonden dekvloer, cementgebonden gietdekvloer of voor een anhydrietvloer, in principe zijn alle opties mogelijk. Wel adviseren we u graag over wat voor uw woning of bedrijfspand de beste keuze is. Onze vakmannen zorgen er bovendien voor dat elke vloer dan direct klaar is voor een eindafwerking.

Het plaatsen van vloerverwarming kan nogal wat vragen met zich meebrengen. Schroom niet om uw vragen te stellen aan RM Vloeren. Wij doen er alles aan om uw vragen te beantwoorden en uiteraard is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen of een afspraak te maken. U bereikt ons telefonisch op 0527-244428 maar u kunt ook een bericht achterlaten via het online contactformulier op deze website.

Bekijk hier alle bestanden en documenten om te downloaden
Download